Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

İstanbul – Sivas Arası Yüksek Hızlı Tren hizmete başlıyor. 

İstanbul – Sivas Arası Yüksek Hızlı Tren hizmete başlıyor. 
16 Nisan 2024 - 19:33

İstanbul – Sivas Arası Yüksek Hızlı Tren hizmete başlıyor.
AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Hemşerilerimize Hayırlı Olsun… Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın vizyonuyla Türkiye’nin Hızlı Tren Devrimi hız kesmeden devam ediyor.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve liderliğiyle, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın özverili çalışmaları neticesinde, ülkemiz ulaşım alanında dev bir adım daha atmış bulunuyor.
4 Mayıs’tan itibaren Sivas’tan 13.00’de, İstanbul’dan 08.40’da Yüksek Hızlı Tren seferlerine başlamış olacak
4 Mayıs’tan itibaren İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas şehirleri, yüksek hızlı trenle birbirine bağlanıyor. Bu sayede, Sivas’tan İstanbul’a kesintisiz, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşacaktır.
Yeni Yüksek Hızlı Trenler 483 yolcu kapasitesine sahip ve 250 kilometre hızla seyredecek. Klima, Wi-Fi, priz gibi modern imkanlarla donatılmış olan trenlerde, hemşerilerimiz en konforlu ve güvenli şekilde seyahat edeceklerdir
Biliyorsunuz, atalarımız “Vakit nakittir.” demişler. Bu sözde olduğu gibi, zaman bizim en değerli varlığımız. Yeni yüksek hızlı tren hatlarımız sayesinde hemşerilerimiz bu değerli zamanlarını daha kaliteli bir şekilde değerlendirebileceklerdir.

Bu devrim niteliğindeki projenin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na, TBMM AK Parti Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e , Bakan Yardımcımız Sayın Osman Boyraz’a ve emeği geçen tüm çalışanlara özverili çalışmaları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti