Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
19 Nisan 2024 - 23:35
STSO MECLİSİ NİSAN AYI OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Osman Yıldırım Başkanlığında gerçekleştirildi.
STSO Meclis Salonunda yapılan toplantıda, gündem maddeleri kabul edilerek karara bağlandı.
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mutlu Türkoğlu, Mart ayı içerisinde yürütülen Oda ve Yönetim Kurulu faaliyetlerinin yanı sıra Turizm, Ekonomi ve 31 Mart seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyen Başkan Vekili Türkoğlu, “Demokrasinin en önemli araçlarından olan bir seçimi daha geride bırakmış durumdayız. Bu seçim ilimizde de yönetim değişikliği ile sonuçlanmıştır. Sonuçların ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Adem Uzun’u tebrik ediyor başarılar diliyorum. Birçok görevde ilimize ve ülkemize başarılı hizmete sunmuş olan Sayın Hilmi Bilgin Beyefendiye teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum. Bilindiği üzere Sivas Belediyesi bizim için birçok alanda çalışmalar ve iş birlikleri yürüttüğümüz en önemli partneriniz konumundadır. Bugüne kadar uyumlu çalışmalar yürüttüğünüz Başkanlarımız ve belediyenin tüm organları ile yeni dönemde de aynı ahengi ve iş birliğini sürdüreceğimizden hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta 2024 Yılı Kurbanlık Fiyatları Belirlendi
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
6 Aylık Geçici İşçi Alınacak
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika