Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Karaca’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Karaca’dan Ramazan Bayramı Mesajı
10 Nisan 2024 - 13:27

Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Üyesi Sivaslı İş İnsanı Uğur Karaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘‘Toplumsal birlikteliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü yüce duygunun gönüllerde filizlendiği Ramazan Bayramı’nı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.


Bu duygularla, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize, Milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; başta Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti