Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

BAŞKAN UZUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN UZUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
09 Nisan 2024 - 3:41

BAŞKAN UZUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Uzun mesajında; “11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i nihayete erdirerek yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk. Bayramın; şehrimiz, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Bir taraftan Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznünü, diğer tarafta da tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha eriştirdiği için Rabbimize hamd ediyorum.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, kardeşliğimizi yenilediğimiz en müstesna günlerdir. Bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli bir fırsattır.

Bayram vesilesiyle annemiz, babamız, akrabalarımız ve komşularımızın yanı sıra; yetimleri, öksüzleri ve şehit yakınlarını ziyaret ederek onların da gönüllerini almayı ihmal etmeyelim. Bayram sevincini yaşarken; hastaları, muhtaçları, düşkünleri ve yaşlıları ise unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Sivaslı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti