Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Yurdal Epsileli’ye Koyulhisar Halkından Büyük İlgi

Yurdal Epsileli’ye Koyulhisar Halkından Büyük İlgi
23 Mart 2024 - 23:14

Sivas’ın Koyulhisar İlçesinden bağımsız belediye başkanı adayı olan Yurdal Epsileli, Koyulhisar halkından büyük ilgi görüyor.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimine bir hafta kala bazı seçim bölgelerinde vatandaş kararını vermiş gibi görünüyor.

Yerel seçimlerde büyük bir sürpriz yaparak hiç bir partiden aday olmayan Sivas’ın ve Koyulhisar ilçesinin tanınmış ve sevilen simalarından biri olan iş insanı Yurdal Epsileli, Koyulhisar’dan bağımsız belediye başkan adayı olarak vatandaşın teveccühünü ve güvenini kazanmış durumda görünmekte.

Seçim çalışmalarında her gittiği yerde büyük ilgi gören Epsileli, Koyulhisar’da belediye başkanlığı için büyük eşiği geçmiş durumda olması ile birlikte, Epsileli’nin Koyulhisar’da büyük ilgi ve teveccüh kazanmasının ana sebebi ise, genç ve dinamik bir yapıya sahip olması.

Koyulhisar için hazırladığı Sosyal, ekonomik ve kültürel projelerin ilgi görmesi, bu projelerin ilçenin ihtiyaçlarıyla ve halkın beklentileriyle örtüştüğü şeklinde görülmesi özellikle İlçede gençler ve kadınlar için hazırladığı iş ve istihdam projeleri Epsileli’yi diğer adaylardan farklı kılarak bir adım öne çıkarmakta.

Bağımsız aday olan Yurdal Epsileli, seçim sürecinde yapılan anketlerde de başkanlık ipini göğüslediği edinilen bilgiler arasında yer almakta.

Epsileli’nin özellikle bölgede istihdama büyük katkısı olması beklenen, Metal çivi ve çivi ürünleri üretim fabrikası, Ağaç ürünleri İşleme Fabrikası, ilçenin büyük zenginliği olan çeşitli yöresel ürünlerin satışı ve ilçe ekonomisine katkı sağlaması için, Yöresel Ürünler Satış Pazarı, Genç ve Kadın girişimciler için 1 yıl kira ödemesiz dükkan tahsisi projeleri, Koyulhisar halkı tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşolanmakta.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti