Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Milletvekili Aksu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Milletvekili Aksu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı
18 Mart 2024 - 0:29

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Aksu, mesajında şunları ifade etti. “Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en kahramanlıkla yazılmış sayfalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu büyük zafer, Türk milletinin vatanını, bayrağını ve istiklalini koruma azminin tarihe altın harflerle yazılmış bir destanıdır.

Çanakkale’de gösterdiğimiz eşsiz cesaret ve fedakarlık, düşmanı karşımıza alırken gösterdiğimiz azim ve kararlılıkla, tüm dünyaya örnek olmuştur. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklar, bizlere vatan sevgisinin ne kadar büyük bir güç olduğunu göstermiştir.

Bugün, Çanakkale Zaferi’nin mirasına sahip çıkmak, vatan sevgisini ve milli birlik ruhunu her zamankinden daha fazla yaşatma ve gelecek nesillere aktarma sorumluluğunu taşımaktayız. Bu zaferin anlamını ve önemini gençlerimize, çocuklarımıza doğru şekilde aktarmak, onların da bu kahramanlık destanının bir parçası olduğunu hissettirmek, geleceğimizi güçlendirecek en büyük adımlardan biridir.

Bugün, Çanakkale’de verilen mücadeleyi ve bu zaferin önemini bir kez daha hatırlarken, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların kahramanlığı ve fedakarlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olması için bize ilham olmaya devam edecektir.
Milletimizin Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Saygılarımla.” şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti