Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

 “Sermayenin Değil Emeğin Kazanacağı Kooperatifimiz”

 “Sermayenin Değil Emeğin Kazanacağı Kooperatifimiz”
07 Ağustos 2022 - 13:44

Başkan Aydın, “Kıymetli ortaklarımız siparişimiz olan 4 TIR malzemenin 3 tırı depomuza giriş yapmıştır. Sermayenin değil emeğin kazanacağı kooperatifimiz malzeme getirmeye başlamıştır.” dedi.

Kooperatif Malzeme Getirmeye Başladı

Sivas Mobilyacı Marangozlar Temin Üretim İşletme Kooperatifi üyelerinin daha uygun fiyata malzeme temin etmeleri amacıyla 4 Tır malzemenin 3 tırı Kooperatifin deposuna getirildi.

Sivas Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın, seçim döneminde ve geçmiş yıllarda hayata geçirilmesi için büyük gayret sarf ettiği Sivas Mobilyacı Marangozlar Temin Üretim İşletme Kooperatifi bünyesinde oda üyelerinin faydalanması için malzeme getirilmeye başlandı.

Sivas Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,

Kıymetli ortaklarımız siparişimiz olan 4 TIR malzemenin 3 tırı depomuza giriş yapmıştır. Depomuz açıktır. Projeler hayallerle başlar büyük hayaller büyük projeleri meydana getirir. Sermayenin değil emeğin kazanacağı kooperatifimiz malzeme getirmeye başlamıştır. Unutmayalım birlikten kuvvet doğar, bizim birliğimiz; bizim kooperatifimiz. Sivas Mobilyacı Marangozlar Temin Üretim İşletme Kooperatifidir.” Şeklinde paylaşım yaptı.

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti