Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

“Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getireceğiz”

“Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getireceğiz”
04 Eylül 2023 - 22:06

Kurtulmuş, “Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getireceğiz” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Sivas programlarının son bölümünde; Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşması’ programına katıldı.

Programda söz alan Başkan Bilgin, şehirdeki tüm kesimlerin görüş ve önerilerini dikkate alarak ortak akıl ve istişare düsturu ile Sivas’a hizmet ettiklerini ifade etti.

Vali Yılmaz Şimşek ise
Sivas Buluşmaları programına katılan TBMM Başkanı Sn. Kurtulmuş’a teşekkür ederek; “Sivas’ta Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir arada olmaya, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin önünü açmak için hep beraber gayret göstermeliyiz. Güçlü ve büyük Türkiye’nin olmazsa olmaz şartı illerimizin güçlü bir yapıya sahip olmasıdır. Aziz milletimizin evlatları, yeni nesilleri Türkiye Yüzyılı’nın önünü açacak, katkı sunacaktır. Hepimiz aynı istikamatte 21. yüzyılın sonunda Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getireceğiz. Her türlü ayrıştırma çabasının milletin büyük hedeflerine karşı yapılmış açık bir ihanettir. Bu gayreti ortaya koyarken her şeyden evvel toplumsal bütünlüğünü sağlamak, güçlendirmek mecburiyetindeyiz. Toplumsal bütünlükten kastımız içimizdeki farklılıkları bir ayrışma vesilesi olarak değil, içimizdeki bir bütünleştirme, bir güç ve kuvvet meselesi olarak görüp yolumuza devam etmektir. Bu anlamda gerek mezhep bakımından, gerek etnik farklılıklar bakımından bu milletin önüne getirilen her ayrılık senaryosu, her ayrıştırma çabası milletin büyük hedeflerine karşı yapılmış açık bir ihanettir” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un hitabının ardından söz alan katılımcılar, istek ve taleplerini iletti.

EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta 2024 Yılı Kurbanlık Fiyatları Belirlendi
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
6 Aylık Geçici İşçi Alınacak
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika