Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Sahi Sivas Olarak Biz Neredeyiz?”

“Sahi Sivas Olarak Biz Neredeyiz?”
04 Haziran 2023 - 0:10

“Sahi Sivas Olarak Biz Neredeyiz?”

Korkmaz, “Sahi Sivas Olarak Biz Neredeyiz. Yalnız bir yerde bi yanlışlık var. Bu karşılamanın hakkı bu olmasa gerek. Sivas alması gerekeni alamadı.”dedi.

Merakla beklenen yeni kabine belli oldu, hangi isimler hangi bakanlıkların başına geçecek sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinede yer alacak bakanları açıklaması ile cevap buldu.

Yeni kabinede yer alan isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan`a en çok oy veren iller arasında yer alan ve Sivas’ta ki halk buluşmasında ki kalabalığı katıldığı TV programlarında övgüyle söz etmesi Sivas’tan bir ismin yeni kabinedeki listede yer alacağı beklenirken açıklanan isimler sonucunda Sivaslı bir ismin yeni kabinede olmaması Sivaslılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Sivas’ta İş dünyasının önemli isimlerinden biri olan İş insanı Kürşad Korkmaz, yeni kabinede Sivaslı bir ismin yar almamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “bir yerde bi yanlışlık var. Bu karşılamanın hakkı bu olmasa gerek.” diyerek şunları ifade etti.

“Bir Sivas hayal edin, 6 milyon Bakansız bir Sivas hayal edin. İstanbul da var; ama yok gibi bir Sivas hayal edin. Ankara’da var; ama yok gibi bir Sivas hayal edin. Metropoller de yok gibi, üstelik bu da yetmezmiş gibi elimizdeki değerleri de alsınlar. Bugüne kadar yaptığı her çalışmasından dolayı Sayın Bakanımıza sonsuz saygı ve hürmetlerimizi sunarım. Yalnız bir yerde bi yanlışlık var. Bu karşılamanın hakkı bu olmasa gerek. Sivas olması gerekeni ve alması gerekeni alamadı. Mustafa Bey Bakan olsa, vefa ya Doğan bey yardımcı olsa oda yok. Sayın Bakan devam etse oda yok. Başka bakanlık olsa oda yok. İstanbul’da çoğuz öylemi.  Neredeyiz Belediyeler demi Vekillik demi? Başkanlar da mı? Bi yanlışlık var. Biz Sivaslılar bir yerde yokuz. Bir yere yazarlar ya da yazmazlardayız. Şimdi bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. İstanbul’da olmak gerek. Ticaret odası seçimlerin den önce kazanan ya da kaybedenin bi iddiası olsun. İlimizi Metropollerde yönetimler de temsil etsin diye öneri de bulundum. Kimin ne kadar ne sebeple umurunda olur bilemedim. Ben gönlümden geçeni yazdım. Bugün de gönlümüz den geçeni dile getirdik. Bize artık hayırlı olsun demek düşer.” şeklinde açıklama yaptı.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”