Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Elimizden Geleni Yaptık Yapıyoruz”

“Elimizden Geleni Yaptık Yapıyoruz”
10 Mayıs 2024 - 17:23

Ak Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Engelliler Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı.

Toy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Engellilik sadece bireysel ve sağlıkla ilgili bir durum değil, hukuki, sosyal ve ekonomik yönleriyle tüm toplumu ilgilendiren toplumsal bir meseledir.
Bu doğrultuda yürüttüğümüz engelli bireylerimizin potansiyellerini destekleyen politikalar ile sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu üzerine kurulu olan devlet geleneğimiz, hiçbir ayrım gözetmeksizin insanımızın yaşamına ve varlığına verdiğimiz değerin bir ifadesidir.
Eser ve hizmet siyasetinin bir gereği, sosyal devlet olmanın sorumluluğu ile engelli kardeşlerimizin karşılaştığı zorlukları anlamak ve yaşamlarını kolaylaştırmak, hayatın her alanına intibak etmelerini sağlayacak yatırımlar yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Çalışmalarımızın neticesi olarak spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden iş dünyasına her alanda engelli vatandaşlarımızın başarılarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ederken, engelli vatandaşlarımızın azim ve kararlılıkları bizlere güç ve ilham veriyor.
Bu duygularla Engelliler Haftası’nın her gün ve her an olması gereken engellilere yönelik farkındalığı artırmasına vesile olmasını diliyor, Engelliler Haftası münasebetiyle bütün engelli vatandaşlarımıza ve kıymetli ailelerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömürler diliyorum.”şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da Teknoloji ve İnovasyon Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı