Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Hep Birlikte Kazanacağız”

“Hep Birlikte Kazanacağız”
26 Kasım 2022 - 18:07

“Hep Birlikte Kazanacağız”

Başkan Adayı Meriç “bu seçimin sonucunu belirleyecek delegelerimizin iradeleridir. Bizler delegelerimizin idaresine teveccühlerine güveniyoruz.” dedi.

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkan Adayı İbrahim Meriç, 27 Kasım Pazar Günü Gerçekleşecek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlık seçimi öncesi açıklama yaptı.

Başkan Adayı İbrahim Meriç, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere yarın büyük coşkuyla ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm delegelerimizin yoğun katılımını bekliyoruz. İl Başkan yardımcılığım ve İl divan kurulu üyelik görevim sürecinde bana göstermiş olduğunuz teveccühün aynısını bu seçim kampanyamız sürecinde görmekten büyük memnuniyet duydum.  İnşallah bu seçimde de sizlerin teveccühüyle hep birlikte kazanacağız. “ifadelerine yer verdi.

Demokrasi kavramı halkı kendi kendini seçtiği ve yönettiği sistemin adıdır, diyen Başkan Adayı İbrahim Meriç “ Bu manada delegelerimizin iradelerini hiçe sayıp kendilerini genel merkezin adayıymış gibi göstererek delegelerimizi etkilemeye çalışan adaylar hem partimizin kurumsal kimliğine ve partimizin demokrasi anlayışına zarar verdikleri gibi delegelerimizin iradeleri ile alay etmektedirler. Bizler bizzat partililerimizin ve delegelerimizin ve halkımızın adayı olarak yola çıktık. Bu seçimin sonucunu belirleyecek olan delegelerimizin iradesidir. Bizler her zaman olduğu gibi delegelerimizin iradesini ve teveccühüne güveniyoruz.  Oy pusulamız mavi olup desteklerinizi bekliyorum.” şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da Teknoloji ve İnovasyon Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı