Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

İbrahim Meriç Adaylığını Açıkladı

İbrahim Meriç Adaylığını Açıkladı
16 Kasım 2022 - 15:38

Meriç, “birlik ve bütünlük içerisinde kaynaşmış yeni bir yönetim anlayışı çerçevesinde partimizin ve Sivas halkının hizmetine, arkadaşlarımızla birlikte talibiz.” dedi.

İbrahim Meriç, İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı İçin Adaylığını açıkladı.

Kasım ayı sonu yapılması planlanan İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu yaptığı basın toplantısı ile açıklayan İbrahim Meriç, İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığına adayım dedi.

Başkan adayı İbrahim Meriç, yaptığı açıklama da şunları ifade etti.

Kıymetli basın mensupları, Saygı değer misafirler, iyi insanlar, İYİ Parti genel merkezimizin, genel idare kurulunca alınan 30 Eylül 2022 tarih ve 54 sayısı kararı doğrultusunda, tüm Türkiye genelinde 3 Ekim 2022 itibarı ile ilçe ve il kongrelerinin yapılmasına başlamıştır.

Sivas’ımızda da 16 ilçemizin 11 ilçesinde kongre çalışmaları başarıyla ve büyük bir coşkuyla tamamlanmıştır. Sivas merkez ilçe kongremiz ise aynı coşku ile 27 Kasım 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Partili arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda,  mevcut merkez ilçe yönetiminde çeşitli aksaklıkların olduğu, partimizin Sivas yerelinde iyi temsil edilemediği ve partimizin Türkiye genelinde yakalamış olduğu ivmeyi yakalayamadığı ve hak ettiği konuma gelemediği yönünde ortaya çıkan söylemleri tersine çevirmek, Sivas’ımızı hak ettiği seviyeye taşımak,  partimizin ideallerini  ve Türkiye tasavvurunu Sivas halkına anlatmak halkımız ve partimiz arasında sağlam köprüler oluşturarak partimizi milletimizle bütünleştirerek hak ettiği seviyeye taşımak noktasında bir zaruretin oluştuğu  görülmüştür. Oluşmuştur,

Bu sebeple yol arkadaşlarımızla birlikte Sivas’ımızın bir evladı olarak elimizi taşın altına koymak, partimize ivme kazandıracak, birleştirici, kucaklayıcı, ayrıştırmadan, birlik ve bütünlük içerisinde kaynaşmış yeni bir yönetim anlayışı çerçevesinde partimizin ve Sivas halkının hizmetine, arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuzu ve iyi parti Sivas merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu siz basın mensupları önünde Sivas halkına ve partililerimize ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Meriç, partisine hizmet verenlere teşekkür ederek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar partimize emek harcamış kurucu il ve ilçe başkanlarımıza il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, tüm partililerimize ve iyi insanlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. Genel başkanımız sn meral Akşener’in açtığı bu yolda, genel merkez yöneticilerimiz ile birlikte ilk gün ki azim ve kararlılığımız ile yan yana omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bu demokrasi yarışında, adaylığını açıklayan diğer arkadaşıma ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar diler, kazanan veya kaybeden hangi aday olursa olsun, asıl kazanan partimiz olacaktır. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor