Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

STSO Meclis Üyesi Seçimleri Gerçekleşti

STSO Meclis Üyesi Seçimleri Gerçekleşti
13 Kasım 2022 - 22:52

Özdemir, “Hep birlikte yöneteceğiz dedik ve böyle yola çıktık. Bundan sonra arkadaşlarımızda ve bütün kurullarımızla beraber Sivas’a katkı koymak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) meclis üyesi seçimleri sonuçlandı.

Medya Net Haber Seçim öncesi seçim atmosferini yakından takip ederek Şehrin Gündemi programında Gazeteci Hakan Bakar, oy kullanan STSO üyeleri ve meclis üyesi adayları ile röportajlar yaptı.

STSO Seçiminde, odaya kayıtlı yaklaşık 8 bin üyenin 6 bine yakını oy kullanarak 25 komitede 67 meclis üyesini belirledi.

Sivas kamuoyunda yaklaşık iki ayı aşkın süredir STSO seçimleri şehrin gündeminde ki konulardan biriydi.

13 Kasım Pazar günü Sivas’ta Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesinde STSO üyeleri meclis üyesi adaylarının seçmek için sabah saat 10.00  itibarıyla oy kullanmaya başladılar. Akşam saat 17.00’da sona eren oy kullanma işlemlerinin ardından sandıkların açılmasıyla kazanan meclis üyelerinin isimleri belli oldu.

Gerçekleşen seçimde katılımın şimdiye kadar yapılan seçimlere göre daha yüksek olduğu gözlenirken bu seçimde iki başkan adayı Mustafa Eken ve Zeki Özdemir ile birlikte bağımsız meclis adayları da seçimlerde yer aldı..

Gerçekleşen STSO seçiminde sandıklardan çıkan  Meclis üyesi sayıları şu şekilde.

Zeki Özdemir 35 Meclis Üyesi

Mustafa Eken 29 Meclis Üyesi

Bağımsız ise 3 Meclis üyesi olmak üzere seçim sonuçları belirlenmiş oldu.

Alınan meclis üyesi sayısına göre Kazanan Başkan Zeki Özdemir olurken, gözler önümüzdeki günlerde meclis üyelerinin oylarıyla seçilecek olan STSO Başkanının seçimine çevrildi.

“HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ DEDİK VE BÖYLE YOLA ÇIKTIK”

Seçim sonrası Basına açıklama yapan Zeki Özdemir, “Bir seçimi daha geride bıraktık. Bundan sonra yapmamız gereken Sivas’a, Sivas’ın sosyo ekonomik yapısına katkı sağlayacak bir düzenleme kurgulamaktır. Hep birlikte yöneteceğiz dedik ve böyle yola çıktık. Bundan sonra arkadaşlarımızda ve bütün kurullarımızla beraber Sivas’a katkı koymak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kazanan Sivas olsun umuduyla yola çıkmıştık ve bunu gerçekleştirdik.”dedi.

 

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor