Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Hepimizin yeni şeyler söyleme zamanı gelmiştir”

“Hepimizin yeni şeyler söyleme zamanı gelmiştir”
12 Aralık 2021 - 12:01

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Gelecek Partisinin kuruluşunun 2. Yılı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Epsileli, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Gelecek Partisi olarak geleceğe her daim umutla bakmaya devam ediyoruz. Partimizin kurucusu Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, öncülüğünde özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkan partimiz ülkemizin tüm sorunları karşısında her daim çözüm odaklı çalışmalarına devam edecektir. Bizler yerelde şehrimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için her kesimin sesi olup, adil ve adaletli bir şekilde şehir için fikir ve düşünce üreterek halkımızın sesi olmayı sürdüreceğiz. Artık hepimizin yeni şeyler söyleme zamanı gelmiştir. Yeni şeyleri ancak korkulardan tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. O yüzden bizlerde korkuları bir kenara bırakarak halkımız için her daim doğruları savunmayı sürdüreceğiz.
Gelecek Partimizin kuruluşunun 2. Yılı münasebetiyle partimize kurulduğu günden bu yana hizmet eden destek olan her bir bireye teşekkür ediyor; saygı, sevgilerimle ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum.” Şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor