Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Seçimler Bitti Şimdi İşlerimize Bakma Zamanı”

“Seçimler Bitti Şimdi İşlerimize Bakma Zamanı”
20 Kasım 2022 - 23:08

İş insanı Kürşad Korkmaz, “STSO seçimleri artık geride kaldı şimdi işlerimize bakma zamanı, biz iş insanlarına kim kazandı ise tebrik etmek ve daha faydalı işler yapması için taltif ekmek düşer. Kaybedenlere ise geçmişten bu güne şehrimiz ekonomisine yaptıkları katkılar için teşekkür ederiz.” dedi.

Korkmaz Panel Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Kürşad Korkmaz, hafta sonu gerçekleşen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrası iş dünyasına yaptığı açıklamada, Kazanan yönetimi tebrik ederek, geçmiş dönem hizmet veren yönetime emekleri ve hizmetleri için teşekkür etti.

BAŞKAN EKEN “ŞEHRİMİZ ADINA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTI”
Biz iş insanları olarak oylarımızı kullandık ve artık seçimleri geride bıraktık. Artık şehir için hizmet zamanı. Geçmiş dönem STSO yönetiminde bulanan Sayın Mustafa Eken Başkan ve Yönetimi Sivas Ticaret Odası ve Siyasi Destekler ile İlimize 6. Bölge desteklerini kazandırmaları şehrimiz adına çok önemli bir gelişme oldu. Allah Devletimizi var eylesin. Bu desteğin İlimize kazandırılmasında her zaman ulaşılabilen işletmelerin derdi ile dertlenip dinleyen elinden geleni her daim yapmaya çalışan samimi içten bir yönetim anlayışıyla hareket eden Sayın Başkan Mustafa Eken’e İlimiz, Ülkemiz, firmamız ve şahsım adına, kendisine ve yönetimine tüm emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

“BEKLENTİMİZ; ŞEHRİMİZ İLE BİRLİKTE TÜM İŞİNSANLARIMIZI KUCAKLAMANIZ”

Tabi artık seçimler geride kaldı diyen İş insanı Korkmaz, “bu saatten sonra yeni gelen yönetimden iş insanları olarak daha fazla beklentilerimiz olacak. Bizler üzerimize düşen görevleri her zaman elimizden geldiğince fazlasıyla şehrimiz adına yerine getireceğiz. Yeni yönetimden daha fazla çalışma beklediğimizi, İlimizin, Ülkemizin gelişimi için daha da vizyoner çalışmalar yapmaları yönünde adım atmalarını bekliyoruz. İstanbul başta olmak üzere, Ankara ve önemli görülen şehirlerde STSO temsil şubeleri ya da temsilcileri oluşturulması odamızın gelişmesi açısından önemli katkı olacağı kanaatindeyim. Bu yapılacak çalışmaların üzerine sizlerin de ekleyeceği çalışmalar ile Sivas’ımızı hem Ülkemize, hem de tüm Dünya’da daha öne çıkarılması yönünde, şehrimiz ile birlikte tüm iş sanlarını kucaklayıp daha ileriye taşımanız umudu ile STSO’ya yeni seçilen Başkanımız Sayın Zeki Özdemir ile birlikte olan Sayın Osman Yıldırım ve Yönetimine kolaylıklar ve başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor