Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Parti Kadrolarına Atamalar Sürüyor

Parti Kadrolarına Atamalar Sürüyor
12 Ağustos 2021 - 20:21

Gelecek Partisi Sivas’ta Parti Kadrolarına Atama Yapmaya Devam Ediyor

Gelecek Partisi Sivas’ta Parti Teşkilatını Oluşturmaya devam ediyor.

Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan yardımcısı Yurdal Epsileli, Sivas’ta Parti teşkilatının oluşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gelecek Partisi Sivas’ta, Sivas Kadın Kolları ve Divriği İlçe Başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Gelecek Partisi Sivas Kadın Kolları Başkanlığına Emine Kösem atanırken, Divriği İlçe Başkanlığına ise İnci Özcan’ın ataması yapıldı.

Kadem ve Şehir Kültürü Yayma ve Yaşatma Yönetim Kurulu Üyesi olan Emine Kösem, Sivas gelecek Partisi kadın kolları başkanı olarak atandı.

2006 yılında yılın başarılı iş kadını ödülü sahibi ve halen iş hayatına devam eden Kösem, siyasi bilgisi ve tecrübesiyle bugünden kaygılıyım diyerek gelecek kadrolarına dahil olarak, artık gelecek için çalışmalarımıza başladık kadınlarımızın, kızlarımızın ve çocuklarımızın gelecek hayalini birlikte kuracağız.” Dedi.

GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Yapılan atamanın ardından açıklama yapan Emine kösem “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde Sivas’ta Genel Merkez Yöneticimiz Yurdal Epsileli, İl Başkanımız Can Töre ve teşkilat mensuplarımızla Gelecek Partisi bayrağını ilk seçimlerde inşallah Sivas’ta dalgalandıracağız ve geleceğimize sahip çıkacağız. Partimize gönül veren tüm hemşehrilerimizi aramıza bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Divriği İlçe Başkanı Belli oldu

Divriği’nin sevilen iş insanı İnci Özcan, Gelecek için kaygılıydım artık, bir umut doğdu bende. Gelecek için çalışacağım diyerek Divriği ilçe başkanı olarak Gelecek Partisi tarafından ataması yapıldı.

Divriği’de iş insanı olan İnci Özcan, şimdi gelin birlikte, Gelecek için çalışalım. Ben inanıyorum güzel Günler gelecek.” dedi.

Özcan, ataması yapıldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na ilimizin değerli iş insanı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan yardımcımız sayın Yurdal Epsileli beye ve İl Başkanımız olan sayın Can Töre ’ye teşekkür ediyorum. Gelecek Kadınlarımızın. Gelecek çocuklarımızın. Gelecek Hepimizin. Şimdi susma değil, konuşma zamanı. Yakınma değil, çalışma zamanı.” şeklinde konuştu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor