Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Sağlık sisteminin ayrılmaz parçalarıyız”

“Sağlık sisteminin ayrılmaz parçalarıyız”
27 Nisan 2020 - 12:42

Kocaoğlu, “yaşadığımız bu salgında anlaşılmıştır ki Eczane teknisyenleri ve teknikerleri sağlık sisteminin ve eczacılık camiasının ayrılmaz bir parçasıdır. Yürüttüğümüz görev son derece önemli ve sorumluluk gerektiren bir iştir.”dedi.

Sivas Eczane teknisyenleri ve teknikerleri Derneği Başkanı Hamza Kocaoğlu Yönetim kurulu adına 26 Nisan Eczane teknisyenleri ve teknikerleri gününü kutlayarak bir açıklama yaptı.

Covid 19 salgınında en önemli saflarda savaşan meslektaşlarıma teşekkür eden,Sivas Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Başkanı Hamza Kocaoğlu, 26 Nisan Eczane teknisyenleri ve teknikerleri günü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Değerli meslektaşlarım 2.sini düzenlediğimiz 26 Nisan Eczane teknisyenleri ve teknikerleri günümüzde Covid 19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden eczacı ve eczane teknisyenleri yine aynı zamanda hastanede tedavisi devam eden ve evinde karantinada olan meslektaşlarımız olması nedeniyle hem buruk hem de gururlu bir şekilde kutluyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen Covid 19 salgınında canla başla çalıştıkları için tüm meslektaşlarımızı yürekten kutluyorum. Eczane teknisyenleri ve teknikerleri bu salgında anlaşılmıştır ki sağlık sisteminin ve eczacılık camiasının ayrılmaz bir parçasıdır. Yürüttüğümüz görev son derece önemli ve sorumluluk gerektiren bir iştir. Covid 19 salgınında en önemli saflarda savaşan meslektaşlarıma teşekkür eder; 26 Nisan Eczane teknisyenleri ve teknikerleri günümüzü kutlarım. Evde kal Türkiye Evde kal Sivas.”şeklinde açıklama yaptı.  

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor