Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Deveci’den Ramazan Bayramı Mesajı

Deveci’den Ramazan Bayramı Mesajı
08 Nisan 2024 - 23:45

Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir Mejaş yayınladı.

Deveci, mesajında şunları ifade etti. “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, manevi zenginliklerle dolu bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır.
Bu mukaddes günlerde, Şehit Ailelerimizi, Şanlı Gazilerimizi, Büyüklerimizi, Eş, Dost, Akrabalarımızı hatırlamalı ve onların yalnız olmadıklarını hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.
Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bir defa daha şükranlarımı ifade ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere, Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti