Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Aksu’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Aksu’dan Muhtarlar Günü Mesajı
18 Ekim 2023 - 20:31

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımız, görev yaptıkları köy ve mahalle sakinleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımızla bir araya gelmesi, istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel göstergesidir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma noktasında atılan her adımda, yürütülen tüm çalışmalarda devletimizin ve milletimizin temsilcisi olan muhtarlarımızın destek ve katkılarını önemsiyor, yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımızla Sultan Şehri Sivasımız ve yeni yüzyılın Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğimize inanıyorum.
Bu vesile ile Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı Sivasımızın çalışkan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum”dedi.
Hakan Aksu
AK Parti Sivas Milletvekili

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli Projesi İmzanladı
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“Acil Çözüm Bekliyoruz”
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
YHT İle Sivas-İstanbul Seferi 7 Saat 18 Dakika
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti