Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Altınkale Kafe Restorant Açıldı

Altınkale Kafe Restorant Açıldı
17 Haziran 2023 - 16:56

Sivas’ta Sıcak Çermik Bölgesinde Altınkale Kafe Restorant Açıldı.

Sivas Sıcak çermik içerisinde yer alan ve yoğun ilgi görün Altınkale traverten bölgesinde Altına Kafe ve Restaurantın açılışı gerçekleşti.

Gerçekleşen Açılışa Sivas milletvekili Ulaş Karasu, Yıldızeli Kaymakamı Altay Karadağ, Sesob Başkanı Hakan Demirgil ile davetliler katıldı.

 

Sivas’ta, sarı renkli travertenlerle oluşturulan ‘Altınkale’, kış ayında sıcak ve soğuğu bir arada barındırma özelliği ile dikkat çekiyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği bölgede, 40 derece sıcaklığındaki su travertenlere yayılıyor. Soğuk havada sıcak suyun çıkardığı buhar ise ilginç bir manzara oluşturuyor.

İşletme sahibi Adnan Tonus, “Sivas için güzel bir konsept oluşturduk. Altınkale kafe restorantımızda bölgeye gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak isteriz. Sıcak çermik bölgesinde bu eksikliği yaptığımız yatırımla bir nebze olsun gidermeye çalıştık. Altınkale’nin güzelliğini Cafe restorantımıza gelen konuklarımız bölgenin keyfini Sivas lezzetleri ini ve içecekleri ile hoşça vakit geçirerek yaşayabilirler. Ben açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim.”şeklinde ifade etti.

Başkan Demirgil, “Altınkale’nin yan tarafında böyle bir hizmet sunulması da çok önemlidir. Bu hizmeti sunan işletme sahibi Adnan Tonus’u tebrik ediyorum. Esnafımızdan müşteri memnuniyetine önem vermesini, buraya gelen yerli ve yabancı misafirlere güzel bir ev sahipliği yapmasını temenni ediyorum. İşletmemiz hayırlı olsun”dedi.

Kaymakam Altay Karadağ, ise bölgemize böyle güzel bir hizmeti kazandıran Adnan beyi kutluyorum. Sıcak çermik bölgemiz her geçen gün daha da canlanıyor. İşletmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”