Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Biz Demiyoruz Aileler Diyor! “Tam Fiyaskoydu Beceremediniz”

Biz Demiyoruz Aileler Diyor! “Tam Fiyaskoydu Beceremediniz”
16 Nisan 2023 - 14:57

“Tam Fiyaskoydu Beceremediniz”

Biz Demiyoruz Aileler Diyor “Tam fiyaskoydu beceremediniz olmadı bir daha ya düzgün yapın yada hiç boşuna o kadar masraf etmeyin” şeklinde daha birçok tepki aileler tarafından sosyal medya hesaplarına yorum yapıldı.”

Sivas Belediyesinin çocuklar için yaptığı Tekne Orucu Organizasyonu fiyaskoyla sonuçlandı.

Birçok çocuk eli boş bir şekilde evlerinin yolunu tutarken, Veliler ise sosyal medyadan tepkilerini bir bir Sivas Belediyesinin sosyal medya hesabına sıraladılar.

Sivas Belediyesi tarafından Kongresi Müzesi bahçesinde düzenlenen “Çocuklar İçin İftar Vakti Tekne Orucu” Etkinliği geçtiğimiz haftalarda artarda ertelenmişti. Etkinlik 15 Nisan Cumartesi Günü Sivas’ta Kongresi Müzesi bahçesinde gerçekleşti.

Etkinlik hakkında geçtiğimiz haftalardan itibaren Sivas’taki okullara tanıtım afişleri gönderilerek etkinlikte çocuklara binlerce hediye verileceği şeklinde tanıtımlar da yapılmıştı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Çocukların anne babaları ile katılım sağladığı etkinlikte, Başkan Bilgin; “Klasik belediyeciliğin dışında farklı etkinliklerle hemşehrilerimizin gönlünde yer edinebilmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuşma yapması ile birlikte etkinliğe katılım sağlayan aileler etkinlik ile ilgili Sivas Belediyesi sosyal medya hesabına etkinliğin fotoğraflarının altına, hiçbir şeyin düzenli ve planlı olmadığından, Tam fiyaskoydu beceremediniz olmadı bir daha ya düzgün yapın ya da hiç boşuna o kadar masraf etmeyin,  şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Sivas Belediyesi sosyal medya hesaplarına  “Çocuklar İçin İftar Vakti Tekne Orucu” Etkinliği hakkında yapılan yorumlar şu şekilde.

“Etkinlik alanında hiçbir şey düzenli ve planlı değildi. Büyükler yüzünden çocuklar aralarda kaldı. Hediye için bekleyen çocuklar (binlerce hediye sözü?) üzgün bir şekilde oradan ayrıldı. Kura denen saçmalık çocukların dünyasına uymadı ve uyamazdı zaten. Kura çekimimin akşam 9’da devam edeceğinin söylenmesi ise büyük bir saçmalık. Çocuklar için düzenlenen bu etkinlikte çocukların mağdur edilmesi Sivas Belediyesi’ne yakışmadı. SONUÇ BÜYÜK BİR HÜSRAN ve AYIP”

“Şenlik tam bir fiyasko çocuklar ne doğru düzgün yemek yedi nede eğlenebildi. Sürpriz hediyeler dediniz sonra işe çekiliş kattınız madem öyle başta belirtse idiniz hiç bu kadar sorun çıkmazdı yazık değil mi o kadar çocuk hediye verecek belediye başkanımız diye geldi mübarek gün çocuklar arasında ayrımcılık yapılır mı hiç yakışmadı”

“tok gitti çocuk aç geldi hediyeleri kapan kapana sanki büyükler tekne orucu tutmuş dengeli bir şey olsa herkes nasiplen se iyi olurdu üzülen çocuklar olmazdı”

“Tam fiyaskoydu beceremediniz olmadı bir daha ya düzgün yapın ya da hiç boşuna o kadar masraf etmeyin”

“Rezaletti başka bir şey yok vaktimizi boşa harcadık. Çoluk çocuk bir şey izletelim evde sıkıldılar dedik. Orada daha çok sıkıldılar hiçbir şey anlamadıkları gibi ezilme tehlikesi atlattık kaç defa bir de binlerce hediye dağıtacağız deyip çekilişle kendilerini eğlendirdiler.” şeklinde daha birçok aile tarafından Sivas Belediyesi sosyal medya hesaplarına tepki olarak yorumlar yapıldı

.

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”