Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Güçlü Sanayi Güçlü Sivas”

“Güçlü Sanayi Güçlü Sivas”
07 Nisan 2023 - 17:44

“Güçlü Sanayi Güçlü Sivas”

Bahşi, “Bizde iş dünyasının içinden biri olarak, STSO ile hep birlikte ortak hareket ederek şehrin sanayisini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz.”dedi.

Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, 14 Mayıs’ta geçekleşecek milletvekili genel seçimleri için Sivas’ta ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında STSO Başkanı Zeki Özdemir’i makamında ziyaret eden Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, Başkan Özdemir ile iş dünyası üzerine bir süre sohbet etti.

Bahşi, “Sivas’ta istihdam anlamında şehir yaşayanlarının çalışacağı yeni fabrikalar açılması yönünde ellerinden gelen gayreti göstereceğiz. Sivas’ta bacası tüten fabrika sayını artırmak yönünde çalışmaları hayata geçireceğiz. İşsizlik Sivas’ta yaşayanların kaderi olmaktan artık çıkmalı. Bizde iş dünyasından biri olarak STSO ile hep birlikte ortak hareket ederek şehrin sanayisini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Zeki Başkanımıza bizleri ağırladığı için çok teşekkür ederim.” şeklinde ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Sivas’a hizmet etmek için genç adayların olması bizleri memnun ediyor. Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanımız Enes Bahşi, kardeşimize çıkmış olduğu bu hizmet yarışında başarılar dilerim.” dedi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor