Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Sivas’tan Her Gün Bir Otobüs İnsan Göç Ediyor”

“Sivas’tan Her Gün Bir Otobüs İnsan Göç Ediyor”
03 Nisan 2023 - 15:02

“Sivas’tan Her Gün Bir Otobüs İnsan Göç Ediyor”

Ayan, “Sivas’tan her gün bir otobüs insan göç ediyor. Ayrıca bu sayı giderek artıyor. Ayrıca halkımız Sivas için çalışan, Sivas’ın sorunları ile ilgilenen vekil olması gerektiğini ve ilk sıralarda kadın vekil adayı görmek istiyorlar.” dedi.

İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Serap Bozpolat Ayan, Medya Net Haber’i ziyaret etti.

Türkiye’de 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ederken, şehirlerde milletvekili aday adayları kendilerini tanıtmak adına çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Genel Başkanı Meral Akşener’in olduğu İYİ Partide de Sivas Milletvekilleri aday adayları saha çalışmalarını sürdürüyorlar.

İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Serap Bozpolat Ayan, Dijital yayın platformu Medya Net Haber ziyaretinde Gazeteci Hakan Bakar ile bir süre sohbet etti.

Gazeteci Hakan Bakar gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Serap Bozpolat Ayan’ın şehirdeki genel durum hakkında kendisi ile şehre dair yaptığı röportajda, Şehir yaşayanlarının birçoğunun kadın vekil istediğini dile getiren Milletvekili aday adayı Ayan, şunları ifade etti.

“Bu yola çıkmamım sebebi hem ülkem için hem de şehrim için bir şeyleri değiştirebilmek. Bilindiği üzere Sivas her zaman göç veren ve her geçen günde bu göç artış göstermekte. Hatta iş güç sahibi olup ta gitmek isteyen de çok kişi var. Çünkü Sivas gelişmesi gereken bir şehirken ne yazık ki geriye doğru giden bir şehir oldu. Ve her gün Sivas’tan bir otobüs insan göç ediyor. Ayrıca bu sayı giderek artıyor. Ayrıca halkımız Sivas için çalışan, Sivas’ın sorunları ile ilgilenen vekil olması gerektiğini ve ilk sıralarda kadın vekil adayı görmek istiyorlar. Bir kadın daha çok şeyi değiştirir şeklinde bizleri teşvik ediyorlar. Bende bütün enerjimi bu yönde harcamak için yola çıktım. Bizde kadın olarak bu ve buna benzer birçok sorunu görüyoruz. Yine engelli annelerin birçok sıkıntısı var. Onlarında daha iyi şartlarda hayatları sürmeleri için çalışmalar yapacağız. Kadın aday adayı olmam hasebiyle her gittiğimiz yerde çok güzel bir kadın dayanışması görüyoruz. Hem kadınlar hem de erkekler bu yönde Sivas için kadın vekil olmasının daha iyi olacağını söylüyorlar.” şeklinde ifade etti.

Gazeteci Hakan Bakar ise İYİ Parti Genel başkanının bir kadın olduğunu ifade ederek, bu yönde sayın Meral Akşener’in Sivas için listeyi yaparken kadın adayların ilk sırada yer alması için bir tolerans göstermesi gerektiğine vurgu yaparak, İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Serap Bozpolat Ayan’a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor