Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“BİR DE BİZLERİ DENEYİN”

“BİR DE BİZLERİ DENEYİN”
31 Mart 2023 - 14:51

Milletvekili aday adayı Bahşi, “biz ayakları yere basan projeler ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Sivas’ın eksikleri ne ise çözüm üreterek yaşadığımız şehri daha yaşanılır hale getirmek için çalışacağız.” dedi.

Memleket Partisi Sivas Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Enes Bahşi, Medya Net Haber’de Gazeteci Hakan Bakar’ın yayın konuğu oldu.

Türkiye’de 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne toplam 35 siyasi parti katılıyor.

Seçim takvimi ilerlerken Sivas’ta Milletvekili aday adayları şehrin genel konuları üzerine açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisinden, Milletvekili aday adayı olan, Sivas’ta iş dünyasının genç isimlerinden Enes Bahşi, Medya Net Haber’e şehrin gündemi programına Gazeteci Hakan Bakar’ın yayın konuğu olarak katıldı.

Gazeteci Hakan Bakar’ın sorularını yanıtlayan Memleket Partisi Sivas Milletvekili Aday Adayı Enes Bahşi, şehrin birçok konuda ihtiyacı olan bazı projeleri izleyenler ile paylaştı.

1995 Sivas doğumlu olduğunu artık gençlerin siyasette daha iyi bir şekilde yer alması gerektiğini, iş dünyasında Sivas’ta yatırımlarının olduğunu, yapmış olduğu yatırımlar ile Sivas’ta bazı eksikliklerin farkına vardığını ve bundan sonraki süreçte de siyasetin içine girerek şehrine daha fazla fayda sağlamak adına Memleket Partisinden Sivas Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıktığını ifade eden Enes Bahşi, programda şunları kaydetti.

“OSB Bir Şehrin Kalbidir”
Geleceğin gençlerin elinde olduğunu ve her geçen gün teknolojinin ilerlediğini söyleyen Bahşi, “Sivas bizimle birçok yeniliğe kavuşacak. Sivas’ta yıllardır konuşuluyor ve her seferinde ötelenmekte, Sivas’ın sağlık alanında daha iyi yere gelebilmesi için, Sivas’ta her zaman bahsi geçen ve Tuzlugöl mahallesinde yıllardır beklenen hastaneyi yapmak inşallah bize nasip olacak. iş yerimiz OSB’de olduğu için günümüzün büyük bir bölümü orada geçiyor. OSB’nin çevre düzenlemesi yönünde çalışmalar yapmak gerekiyor. Bilindiği üzere bana sorarsanız OSB bir şehrin kalbidir, ticari kalbidir, ahlaki kalbidir. Çok büyük firmalarımız var. Sivas Organize Sanayi Bölgesine girdiğiniz zaman oranın üreten bir yer olduğu ne yazık ki anlaşılmıyor. Ayrıca teşvikler açıklanıyor. Ama gördüğüm kadarıyla teşvikler hep yanlış yerlerde. Örnek vermem gerekirse benim içinde bulunduğum Sivas OSB’de bir teşvik açıklanıyor ama teşvik ihtiyacı olana değil de ihtiyacı olmayana veriliyor. Gittiğiniz zaman da şu tepkiyi alıyorsunuz. Teşvik çıktı ama A firmasına verdik, zaten limitimizde o kadardı deniliyor, peki diğer firmalar ne yapsın?” şeklinde konuştu.

 

 

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor