Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Malımızın Yüzde 10’nunu Vermeye Hazırız”

“Malımızın Yüzde 10’nunu Vermeye Hazırız”
21 Şubat 2023 - 11:47

“Malımızın Yüzde 10’nunu Vermeye Hazırız”

Karasu, “yaşanan bu süreçte devletimiz zor durumda kalmasın. Nene Hatun evladından vazgeçti vatan için, bizler malımızın %10 dan vazgeçmişiz sözü konusu bile olamaz.” dedi.

Yaşanan depremin ardından Nurdağı’nda koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin’in yaptığı konuşmanın ardından, İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan karasu Koordinatör Vali Osman Bilgin’in çağrısını desteklediğini söyledi.

Depremin gerçekleşmesi ile birlikte yaklaşık bir hafta Malatya ve Elbistan’da arama kurtarma ve yardım çalışmaları için bölgede bulunan İYİ Parti Sivas il Başkanı Volkan Karasu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Koordinatör Vali Osman Bilgin’in çağrısını destekliyorum, yaşadığımız süreç olağan üstü bir süreç bu süreçte devletimiz zor durumda kalmasın Nene Hatun evladından vazgeçti vatan için, bizler malımızın %10 dan vazgeçmişiz sözü konusu bile olamaz. Yaşadığımız bu felakette zaman bir olma zamanıdır, iktidar özel bir yasa çıkarsın ve bütün vatandaşlarımızdan eşit miktarda olmak şartı ile çifte vatandaşlar da dahil olmak üzere taşınır taşınmaz bütün mal varlıklarımızın %10’na el koysun. Vergiden düşürülen suni bağışlar ile devletimizin güçlenmesi mümkün değildir, yapılan bağışların vergiden düşülmesi yine ülke insanına külfettir. İş insanlarının yaptıkları bağışları vergiden düşürürlerse o bağış sayılmaz bildiğimiz ticaret olur. Gün bir olma zamanıdır, insanımızı yaşatacağız ki devletimiz yaşasın, huzurlu yarınlar için taşın altına bırakın elimizi başımızı koymaya hazırız”. şeklinde ifade etti.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı