Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Derdimiz Ne Makam, Ne De Mevkidir” Dedi İstifa Etti

“Derdimiz Ne Makam, Ne De Mevkidir” Dedi İstifa Etti
24 Ağustos 2022 - 9:53

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Derdimiz ne makam, ne de mevkidir, derdimiz milletimize ve ülkemize hizmet olmuştur, dedi ve istifa etti.

Gelecek Partisinde istifalar devam ediyor.

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Epsileili, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Değerli basın mensupları kıymetli dava arkadaşlarım değerli misafirler ve bizleri ekran başında izleyen çok kıymetli hemşehrilerim sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Değerli basın mensupları yaklaşık 20 ay kadar önce Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendinin onayı ile Genel merkez yerel yönetimler ve şehircilik başkan yardımcılığı görevine getirildim. Başladığım gün itibariyle hızlı bir çalışma temposu ile yapmış olduğum özverili çalışmalar neticesinde bu görevimin yanı sıra kısa bir süre sonra tarafıma bölge koordinatörlüğü görevi verildi. Yoğun Çalışmalarımıza devam ederken Sivas İl başkanlığımızda zaruri bir değişim gereksimi oluştu ve sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu genel merkezimizde yaptığımız istişareler sonucu yaklaşık 5 ay önce il başkanlığı görevini tarafıma verdi. Bizlerde bu kısa sürede 10 ilçe 1 gençlik kolları 1 merkez ilçe başkanlıklarının atama ve kurulumunu yaptık. Bununla beraber üye kayıtlarımıza hız vererek çalışmalarımıza devam ettik. Bu çalışmalarımızı yaparken bahsettiğim görevlerden de anlaşılacağı üzere derdimiz ne makam ne de mevki olmuştur tek derdimiz milletimize ve ülkemize hizmet olmuştur. Bu hizmetleri yaparken ortak akıl ve istişarenin önemini bilerek her alanda buna özen gösterdik. Bildiğiniz üzere 13.08.2022 tarihinde basın yoluyla milletimize duyurduğumuz istifamız sonrasında bir kez daha istişare ve ortak akla önem veren bizler genel merkezimize davetle orada genel başkanımızla yapmış olduğumuz görüşme neticesinde tekrardan göreve devam edemeyeceğimi ifade ettim. Buradan sizlerin huzurunda bir kez daha ifade etmek isterim ki il başkanlığı görevime devam etmeyeceğim. Fakat bu bir son değil, daha güzel hizmetlerin başlangıcı olacaktır. Milletimize hizmet yolunda ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğimizi de burada belirtmek isterim ilimiz için ise inşallah en kısa zamanda görevi devam ettirecek bir il başkanı ataması olacaktır atanacak il başkanına görevi teslim ederek çalışmalarında başarılar dileyeceğim. Bizleri yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarına sizlerin nezdinde her daim yanımda olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve değerli hemşehrilerime minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sivas bizim için kendi içerisinde yaşayanların ve kendi değerlerinin başarı dolu hikayesinin adı ve bitmeyen sevdasıdır.” ifadelerine yer verdi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor