Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Sırlarla Dolu Bir Kitap

Sırlarla Dolu Bir Kitap
08 Ağustos 2022 - 11:47

Okuyucuların bir türlü elinden bırakamadığı kitap “Berat ve Beyza ile Mucize Yolculuklar Karanlıklar Evi” kitabı 5 ay içinde ilk bin baskısını tüketerek 2. Baskıya geçti.

Berat ve Beyza’nın mucizelerle dolu yolculuğunun ilk durağı olan ‘’Karanlıklar Evi” Kitabı sayesinde farklı bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu kitapta karşılaşacaklarınızı Sırlı Kapı’ dan geçtikten sonra sadece siz biliyor olacaksınız.

Medya Net Haber’e özel röportaj veren Yazar Özlem Cirhinlioğlu Yıldız, yazmış olduğu kitabın Fantastik bir kitap olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

“KİTAP ÇOCUKLARDA BÜYÜK HEYECAN UYANDIRDI”

“Kitabımın adı “Berat ve Beyza İle Mucize Yolculuklar Karanlıklar Evi”, Kitabım fantastik türde yazılmış bir ilk gençlik kitabı olmakla beraber, Librum yayınlarından Şubat 2022 tarihinde çıktı ve 5 ay içinde ilk bin baskı tükenerek 2. Baskıya geçildi. Kitabımın konusuna gelince, Berat ve Beyza kardeşlerin büyük annelerinin ölümüyle birlikte ölüm gerçeğiyle yüzleşmelerini anlatıyor. Büyük annelerini kaybettikleri ilk gece olağanüstü bir misafirin kendilerini bir yolculuğa davet ederek ölümün neden var edildiğini, yaratılış ve yaşayış kanunlarını onlara hem gösteriyor, hem de anlatıyor. Kitapta birçok olağanüstü karakter, olağandışı mekanlar var. Çocuklar rüyada mı, gerçekte mi yaşadıklarını bilmeden mucizevi bir yolculukta hayata ve ölüme dair birçok gerçekle yüzleşip, bunları anlamaya çalışıyorlar. Kitabım son sayfasına dek merak ve heyecan dozu hiç düşmeyen bir kitap, aynı zamanda kitabım yazar olarak, en iyi çıkış yapan yazarlar arasına girmemi sağladı. Okuyucularıma ve kitabıma destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Okumayı düşünenlere ise hemen bu kitabı temin ederek bir an evvel okumalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde ifade etti.