Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Yakışmadı Bu!

07 Ağustos 2022 - 9:55
Yakışmadı Bu!

Sivas’ta 21 Yüzyılda İlçe Stantları Karanlıkta Tanıtım Yapmaya Çalıştı.
Sivas’ta Gardaşlık festivalinde Sahne Işıkları gözleri kamaştırırken İlçelerin stantlarının karanlıkta tanıtım yapmaya çalışması vatandaşlar tarafından hayretler içinde karşılandı.


Geçmiş yıllarda amacının şehrin tanıtılmasına katkı olması yönünde başlatıldığı söylenen ama bir türlü şehrin değerlerinin doğru düzgün tanıtılmadığı Gardaşlık festivalinde eksiklikler bitmek bilmiyor.
Yapılan festivalde dağınık bir organizasyon yapıldığı gözlerden kaçmazken, Sivas Şifaiye Medresesinin duvarının yanına ilçelerin tanıtımının yapılması yönünde stant açan ilçe çadırlarının ise akşamları karanlıkta tanıtım yapmaya çalışması, stantları gezmeye gelenler tarafından hem şaşkınlıkla karşılandı, hem de tepki aldı.
İlçe tanıtım çadırları bölgede bulunan aydınlatma direklerinden gelen ışıklar ve eskiden kullanılan idare lambaları ile aydınlatılmaya çalışılması festivalin ne kadar gelişi güzel yüzeysel ve amacının dışında sadece yaptım oldu mantığı ile yapıldığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Sivas’ta Gardaşlık festivalinde İlçe tanıtım stantlarının çadırlarının karanlıkta olmasına bir türlü anlam veremeyen vatandaşlar ise etkinliğin neye hizmet ettiğini bir türlü çözemediklerini, sahneye çıkan sanatçıya ve organizasyona onca paranın verildiğini, burada ise Sivas’ın gerçek değerleri olan İlçelerin tanıtılması yönünde fayda sağlayacak stantların hem küçük çadır olması, hem de çadırların 21. Yüzyılda karanlıkta tanıtım yapmaya çalışmasına tepki gösterdiler. Yine gündüz güneşin altında stantları gezemediklerini akşamları da çadırların karanlık olması sebebiyle hangi ilçenin hangi özelliğinin olduğunu göremediklerini ve öğrenemediklerini ifade ederek, yetkililerin ise bu etkinliği hangi amaçla yapmaya çalıştıklarını merek ettiklerini söyleyerek sitemlerini dile getirdiler.

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Medyanethaber.com Sivas'ın Son Dakika Haberleri