Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“İhtiyaç Sahibi Olmayan Kesim Kalmamış”

“İhtiyaç Sahibi Olmayan Kesim Kalmamış”
19 Nisan 2022 - 3:57

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere Parti olarak yardımda bulundular.

Başkan Epsileli, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti.

“Gelecek Partisi Sivas İl Başkanlığı olarak İl ve İlçe Merkezlerimizde ihtiyaç sahibi 500 aileye çeşitli yardımlar dağıtarak halkımızın içerisinde bulunduğu çetin ekonomik kriz sürecinde bir nebze de olsa onlara destek olmayı amaçlamış bulunmaktayız.

Bu süreçte gözlemlediğimiz şudur ki artık neredeyse ihtiyaç sahibi olmayan kesim kalmamış, küçük bir mutlu azınlık dışında kalan büyük çoğunluk yoksullukla mücadele vermekte, yetkililer ise sadece gerçeklerin üzerini kapatarak halkın serzenişlerine kulak tıkamaktadır. Gelecek Partisi politikalarımız gereğince halkımızdan yardıma ihtiyaç duyan kişilerin sayısını olabildiğince minimalize edeceğimizi ve doğru bir istihdam politikasıyla zor günleri geride bırakacağımızı buradan kıymetli hemşehrilerimizin bilgisine sunarken, bizlere desteğini esirgemeyen iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyor tüm hemşerilerimize Hayırlı Ramazanlar diliyorum. “ifadelerine yer verdi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor