Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Epsileli’den SOSAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Epsileli’den SOSAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti
24 Ocak 2022 - 11:27

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği (SOSAD); Başkanı İsmail Timuçin’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, ziyarette, SOSAD Başkanı İsmail Timuçin’i tebrik ederek, sanayici iş insanlarını temsil noktasında yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Epsileli, Sivas’ın gelişmesi noktasında önemli adımların atıldığını fakat, şehrin sanayisi için yapılan çalışmalarda ne yazık ki bazı eksikliklerin olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

Sivas’ta güzel şeyler oluyor ama gördüğüm yapılan birçok işte hep bir taraf eksik kalıyor. Son olarak Cazibe Merkezi olarak ilan edilen Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nin daha geniş kapsamlı bir şekilde şehrin tamamını içine alacak bir teşvik paketi olmalıydı. İş insanları yatırımlarını Sivas’a getirirken teşvik konusunu çok önemsiyor. O yüzden bu verilen cazibe merkezi desteğinin Sivas’ın tamamına verilmesi yerinde bir karar olur. SOSAD Başkanı olarak seçilen Sayın İsmail Timuçin, sanayicimiz adına doğru bir tercih olmuş. Yapacağı çalışmalarda kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

SOSAD Başkanı Timuçin ise, Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Demirağ OSB’nin Cazibe merkezi ilan edilmesi hepimizi memnun etti. Emeği katkısı geçen herkese öncelikle teşekkür ederim. Tabi OSB’nin de teşvikten faydalanması için SOSAD olarak çalışmalarımız devam ediyor. SOSAD yönetimi olarak sanayicimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Şehrin tamamının cazibe merkezi olarak ilan edilmesi, şehrimiz için çok büyük avantaj olacak diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor