Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

ESTAŞ İlk Yüz Firma Arasında

ESTAŞ İlk Yüz Firma Arasında
07 Aralık 2021 - 10:57

ESTAŞ, en fazla istihdam, en çok AR-GE ve en çok patent alan ilk 100 firma arasında yerini aldı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Turkishtime iş birliğinde “OSBÜK-OSB Yıldızları 2020 Araştırması” sonuçları açıklandı.

1977 yılında Sivas’ta kurulan ve ülkede eksantrik mil üreten ilk şirket unvanına sahip olan ve bugün 16 farklı araç üreticisine eksantrik mili tedarik eden ESTAŞ orijinal ekipman pazarının yanı sıra dünya genelinde 46 ülkeye eksantrik milleri ihracatı yapmaya devam ediyor.

2020 yılında organize sanayi bölgeleri içerisinde en fazla kar yapan, en fazla istihdam yapan, en çok AR-GE yapan ve en çok patent alan ilk 100 firma arasında ESTAŞ yerini almayı başardı.

“OSBÜK-OSB Yıldızları 2020 Araştırması” sonuçlarının açıklanması ile birlikte Sivas’ta OSB üretim yapan ESTAŞ Eksantrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ESTAŞ) yaptığı açıklamada ilk 100 firmanın arasında yerini aldığını yaptığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kamuoyuna şu ifadelerle duyurdu.

“Şirketimiz, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Turkishtime iş birliğinde “OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması” sonuçlarına göre,  2020 yılında organize sanayi bölgeleri içerisinde en fazla kar yapan, en fazla istihdam yapan, en çok AR-GE yapan ve en çok patent alan ilk 100 firmanın arasında yerini almıştır. Ülkemiz ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde paylaşım yapıldı.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı