Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Epsileli’ye yeni görev tevdi edildi

Epsileli’ye yeni görev tevdi edildi
28 Ekim 2021 - 16:31

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yard. Yurdal Epsileli’ye Sivas, Tokat ve Yozgat Bölge Koordinatörlüğü görevi tevdi edildi.

Gelecek Partisi  Türkiye Genelinde Teşkilatlanmaları Son Hız Devam Ediyor.

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yard. Yurdal Epsileli’nin parti çalışmaları içerisinde göstermiş olduğu gayretleri ve başarılı çalışmaları neticesinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Teşkilat Başkanı Selim Timuçin’in tensipleriyle Sivas, Tokat ve Yozgat Bölge Koordinatörlüğü görevi tevdi edildi.

Genel Başkan Davutoğlu, “Görev aldığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Epsileli “Mutlu Şehirler” sloganıyla başladığı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek “Milletimizin Umudu Gelecek “diyerek yol aldıklarını, gece gündüz demeden daha güçlü bir gelecek inşa edene kadarda hiç durmadan, yorulmadan çalışacaklarını ve hedefe adım adım yaklaştıklarını dile getirdi. Sultan Şehir Sivas’ımızın yetiştirdiği hayırsever iş adamı, tanınmış kişilik ve köşe yazarı olan sayın Epsileli’ye çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor