Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Vatandaş Tedirgin

Vatandaş Tedirgin
27 Ekim 2021 - 9:39

Sivas Yeni Numune Hastanesinin kolon birleşme yerlerinde meydana gelen çatlaklar hastanenin yeni yapılmasına rağmen dökülmeye başladığını gösteriyor.

Sivas’ta Kardeşler mahallesinde 2017 yılında hizmet vermeye başlayan, Sivas Yeni Numune Hastanesinde sorunlar bitmek bilmiyor.

Sivas Yeni Numune Hastanesinin duvarlarında meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Sivas’ta temeli 2011 yılında atılan ve 2017 yılında 700 yataklı olarak hizmet vermeye başlayan yeni Numune Hastanesinin kolon birleşme yerlerinde meydana gelen çatlaklar hastaneye gelen vatandaşları tedirgin ediyor.

Hastanenin yapıldığı alanın geçmişte yanlış olduğu kamuoyu tarafından çokça tartışmalara neden olmuştu. Şimdide Sivas Yeni Numune Hastanesinin kat boşluklarındaki bölmelerde ve altındaki katların kolon birleşme yerlerinde meydana gelen çatlaklar hasta yakınları ile birlikte hastane çalışanlarını tedirgin etmekte.

Vatandaş tarafından haber merkezimize gönderilen fotoğraflarda da görüldüğü gibi kolon ile duvarların birleşme yerlerinde oluşan çatlaklar şu an için belli katlarda görülmekte. Eğer müdahale edilmez ise kolon ve birleşme yerlerinde oluşan çatlaklar zamanla daha büyük felaketlere yol açacağa benziyor.

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”