Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Sivas’ımıza Sanayi Odası istiyoruz”

“Sivas’ımıza Sanayi Odası istiyoruz”
01 Ekim 2021 - 9:12

Sivas’ta Sanayi Odasının Ayrılmasını istediler

TOBB önünde pankart açtılar, “Sultanlar Şehri Sivas’a Sanayi Odası İstiyoruz.” dediler.

Gündeme, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının Sanayi kısmının ayrılarak, sanayi odasının ayrı bir şekilde hizmet vermesini isteyen vatandaşların görüntüleri düştü.

Ankara’dan Sivas’a seslenen kişiler, “Sivas’ımıza Sanayi Odası istiyoruz. İç Anadolu Bölgesinin beşiği olan Sivas’ta sanayimizin olmasını istiyoruz. Göçü engellemek istiyoruz.” dediler.

Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önüne gelen kişiler, “Sultanlar Şehri Sivas’a Sanayi Odası İstiyoruz” pankartı açtılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önünde pankart açan kişiler Sivas Ticaret ve sanayi odasından ayrılarak Sivas’a yeni bir sanayi odası kurulmasını istediklerini söyledi.

Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önüne giden kişiler, “Sultanlar Şehri Sivas’a Sanayi Odası İstiyoruz” pankartı açarak konuşmalarını videoya çekerek açıklama yaptılar.

Sivas Ticaret ve Sanayi odasının Sanayi kısmının ayrılarak yeni bir oda istediklerini dile getiren vatandaşlar şunları ifade etti.

“Sivas’ımıza sanayi odası istiyoruz. Ticaret Odasından ayrılarak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine geldik. Sayın Başkandan destek istiyoruz. Sayın Başkanı da bekliyoruz şu anda inşallah bizi davet eder. Bizde Sivas’ımıza sanayi odası kurulması, İç Anadolu Bölgesinin beşiği olan Sivas’ta sanayimizin olmasını istiyoruz. Göçü engellemek istiyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaları videoya çeken kişiler konuşmanın ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği binasına girdiler.

Görüntüleri çeken vatandaşların isimleri bilinmezken neden böyle bir istekte bulundukları ise şehirde ve iş insanları arasında meraka neden oldu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor