Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Sivaslı Firma AKTES ISI ISK-SODEX Fuarında

Sivaslı Firma AKTES ISI ISK-SODEX Fuarında
30 Eylül 2021 - 10:10

ISK-SODEX Fuarına Sivaslı Firma AKTES ISI’da katıldı

15’inci Uluslararası ISK-SODEX fuarı başladı.

Fuarda Sivaslı firma AKTES ISI stant ziyareti yapanlara çekilişle Aktemix duvar tipi yoğuşmalı kazan hediye edecek.

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından, Ticaret Bakanlığı, KOSGEB ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) destekleriyle düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC&R sektör buluşması ISK-SODEX Fuarı, başladı.

Bu sene ‘Sağlıklı İklimlendirme Çözümleri’ temasıyla düzenlenen ISK-SODEX’te; ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, havuz ve güneş enerjisi sistemleri başta olmak üzere iklimlendirme sektörünü temsil eden yerli ve yabancı profesyoneller bir araya geldi.

Sivas’ta 1990 yılından bugüne hizmet veren şu anda Sivas Organize Sanayi Bölgesinde 7500m2 kapalı ve 5000m2 açık olmak üzere toplam 12500m2 alanda üretim yapan Aktes Isı, ISO9001 standartlarına ve TS & EN standartlarına uygun katı, sıvı ve gaz yakıt ile çalışan sıcak su kazanları üretimi yapmaya devam ediyor.

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından ISKAV, DOSİDER, İSKİD, İZODER, TTMD, POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD ve KBSB iş birliğiyle gerçekleştirilen ISK-SODEX Fuarı’nda, yaklaşık 36.000 metrekarelik alanda, 812 firma yerlerini aldı. 2 Ekim’e kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek fuarın açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TİM Başkanı İsmail Gülle, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel ve sektör temsilcileri katıldı.

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı