Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Sivas’ta Yağmursuyu Hattı Ne Durumda?

Sivas’ta Yağmursuyu Hattı Ne Durumda?
16 Ağustos 2021 - 10:42

Sivas’ta geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan yağmursuyu hattı çalışmalarındaki son durum merak ediliyor.

Ülkemizde yaşanan Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketi sonrasında belediyelerin şehirlerde yaşanacak bir sel felaketine karşı her hangi bir tedbir alıp almadığı gündeme geldi.

Ülkemizde yaşanan sel felaketi ile birlikte şehirlerdeki alt yapı durumu ve yağmursuyu hatlarının yeterli olup olmadığı merak konusu oldu.

Sivas’ta da geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan yağmursuyu hattı çalışmalarındaki son durumun ise yaşanan sel felaketi sonrasında vatandaşlar tarafından merak edilmesine neden oldu.

Sivas’ta geçtiğimiz yıllarda bazı mahallelerde aşırı yağış sonrası sürekli tıkanan yağmursuyu hatlarının yenilenmesi için çalışmalara başlayan Sivas Belediyesi SİBESKİ ekipleri ana caddeler ve ara sokaklarda içme suyu hattında da yenileme çalışmalarına başlamıştı.

Yağışlar sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı probleminin çözülmesi amacıyla yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarının Sivas’ta hangi aşamada olduğu ülkemizde yaşanan sel felaketi sonrasında şehir halkı tarafından merak ediliyor.

 

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor