Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Karaca’dan Medya Net’e Ziyaret

Karaca’dan Medya Net’e Ziyaret
18 Haziran 2021 - 13:20

Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Medya Net dijital yayın platformunu ziyaret etti.

Medya Net dijital yayın platformunu ziyaret eden Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Medya Net yöneticisi Hakan Bakar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İnternetin yaygınlaşması ile birlikte dijital yayıncılıkta bu yönde bir hayli yol kat etti. Geçtiğimiz yıl dijital medya yayıncılığını Sivas’ta sosyal medya üzerinden yayınlar yaparak şehir halkının dikkatini çeken Gazeteci ve Program yapımcısı Hakan Bakar Medya Net Dijital yayın platformu ve haber internet sitesi www.medyanethaber.com üzerinden hem Sivas halkına hem de tüm dünyaya şehre dair birçok konuyu taşımaya devam ediyor.

Ziyaret esnasında Bakar ile sohbet eden Karaca, “şehrimize hizmet anlamında Medya Net’te kendi üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Çağımızın gereksinimleri içerisinde yenilikçi olmak lazım. Artık günümüzde birçok konu dijital medya üzerinden takip ediliyor. Hakan kardeşimizde yılların birikimi ile yaptığı çalışmalar ile şehre ait birçok konuyu gündeme taşıyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Bizler de kurum olarak Sivas’ın kültür ve turizm adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diyen Karaca, “Sayın Valimiz Salih Ayhan, öncülüğünde şehirde turizm alanında geçmişten bugüne yapılan çalışmalar ile Sivas’ı hem kültürel anlamda hem de şehrimizin değerlerine sahip çıkmak anlamında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medya Net dijital yayın platform yöneticisi Hakan Bakar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca’ya ve Müdür Yardımcısı Celal Karahan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Karaca, Bakar’a ziyaretin anısına Sivas’a özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Celal Karahan’da hazır bulundu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor