Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Boylu, Tolstoy Yayınlarını Yılmaz’a takdim etti

Boylu, Tolstoy Yayınlarını Yılmaz’a takdim etti
17 Haziran 2021 - 8:04

Boylu, Tolstoy Yayınlarını Yılmaz’a takdim etti

Cağaloğlu Yayınevi, Lev Nikolayeviç Tolstoy Yayınlarının sahibi Sivaslı hemşehrimiz Siyami Boylu, AK Parti Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz’ı Ankara’da mecliste ziyaret etti.

Boylu gerçekleşen ziyaret kapsamında Yılmaz ile bir süre sohbet ederek yayınevi olarak çıkarmış oldukları kitaplar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Boylu, şunları ifade etti. “Sivasımızın medarı iftiharı Sivas Milletvekilimiz ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Sayın İsmet Yılmaz Beyi Cağaloğlu Yayınevi, Lev Nikolayeviç Tolstoy Yayınları olarak ziyarette bulunduk. Kendilerinin iyi bir okur olduğunu bilmekteyiz. Bizlerde yayınevi olarak Türk Edebiyatı ve Dünya Edebiyatına Hakim olan  Başkanımıza, Osmanlıcadan ilk defa latinceye aktararak okurlarımızın istifadesine sunduğumuz ve Lev Nikolayeviç Tolstoy Yayınlarımızın da ilk eserleri olan Dua, Kelam, Ruh, Vicdan, İman ve İtikad, Hiddet, Muhabbet, İptidai Muallim, Adem-i Müsavat, Ölüm olmak üzere on serilik eserlerimizi hediye ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Kendilerinin bize yakın ilgi göstermesi ve Tolstoya hayranlığını da dile getirmesi bizleri onure etmiştir Ülkemize ve şehrimize hizmetlerinin devamını diliyoruz.” dedi.

Yılmaz ise yayınevinin çalışmalarından dolayı Siyami Boylu ve ekibine başarılar diledi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor