Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Sivas Ticaret Borsası ve STSO Kangal’a Temsilcilik Açtı

Sivas Ticaret Borsası ve STSO Kangal’a Temsilcilik Açtı
16 Haziran 2021 - 8:25

Sivas Ticaret Borsası İle Ticaret Ve Sanayi Odası Kangal İlçesinde Temsilcilik Açtı

Sivas Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası Kangal ilçesinde temsilcilik açtı. Açılış Sivas Valisi Salih Ayhan, Kangal Kaymakamı Erinç Demir, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve Oda/Borsa Meclis Üyeleriyle birlikte Kangal ilçesinde bulunan Oda/Borsa üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Başkan Hastaoğlu; “Borsamız üye memnuniyetini temel alarak 2014 yılında Kalite Yönetim Sistemleri Belgesini almış ve 2015 yılında Akredite Borsa olmuştur. Bizler artık Borsacılığın belge vermekten, tescil yapmaktan ibaret olmadığını biliyoruz. Bu bilinç ve anlayışla Sivas Ticaret Borsası olarak Sivas’ımızın ve İlçelerimizin bugünü ve geleceği hakkında etkin, verimli ve yapıcı kararlar alarak projeler üretmekteyiz. Borsamız bugün 700’e yakın üyesine, Merkez Hizmet Binası başta olmak üzere, Konferans Salonu, Tescil Bürosu, Şarkışla, Gürün, Suşehri ilçelerinde açılan temsilciliklerle hizmet vermektedir. Bugün ise Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte Kangal ilçemizdeki siz değerli üyelerimiz için temsilciliğimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Borsamıza, Odamıza ve kangal ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan Vali Salih Ayhan, “Kangal, tarım ve hayvancılıkta bereketli bir coğrafya. Burada güçlü yapılara sahip odalarımız, üyelerine daha nitelikli hizmet sunacaklar. Hayırlı olsun…” dedi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor