Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“Davamız için dik durup doğru yürüyeceğiz”

“Davamız için dik durup doğru yürüyeceğiz”
07 Eylül 2020 - 17:06

Kösedağ, “bu davanın içerisinde bir neferi olmaktan öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. 1993’ten bugüne çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayarak tüm gönüllere girerek, bizlerde aynı kararlılıkla davamıza hizmeti bir borç bilerek, dik durup dava arkadaşlarımla omuz omuza verip doğru yürüyerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Sivas BBP’si Sivas İl binasında basın mensupları ile bir araya gelen Osman Kösedağ, Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Aday adaylığını açıkladı.

BBP’si geçmiş dönem Belediye meclis üyesi Osman Kösedağ, Sivas merkez ilçe Başkanlığına aday olduğunu bu davanın sahipsiz olmadığını ve merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu 1993 ruhunun devam ettiğini söyleyerek şunları ifade etti.

BBP’si kurulduğu günden itibaren siyasetin yük akı olmuştur. Bende kurulduğu günden itibaren bu kutlu davanın içerisindeki bir neferi olmaktan öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. 1993’ten bugüne çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayarak tüm gönüllere girmiştir. Bizlerde aynı haz ve kararlılıkla davaya hizmeti bir borç bilerek dik durup doğru yürüyerek dava arkadaşlarımla birlikte BBP’ nin önümüzdeki günlerde yapılacak olan, Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Aday adaylığımı kamuoyunun huzurunda açıklıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. İçinde bulunduğumuz bu sürecin Sivas’ımıza, camiamıza ve bizlere gönül veren bütün gönüldaşlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”