Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

YÜCEL YÖNAL’IN SİVASSPOR SERÜVENİ

YÜCEL YÖNAL’IN SİVASSPOR SERÜVENİ
12 Mayıs 2020 - 3:36

Gazeteci Yücel Yönal, bir ömre sığdırmaya çalıştığı şehrimizin marka değeri olan Sivasspor için “Anadolu’nun Güneşi Sivasspor ile 53 yıl” adlı kitap için ön hazırlık olarak “Sivasspor Serüvenim” adlı tanıtım kitapçığını çıkardı.

Sivasspor taraftarına Yiğido lakabını bulan ve geçmişten bugüne 53 yıllık Sivasspor serüvenini bir kitapta toplamı kararı alan Gazeteci Yücel Yönal ile Bizim Sivas Gazetesi olarak özel bir röportaj gerçekleştirdik. 

Sivas’ın emektar gazetecilerinden Yücel Yönal, meslek hayatı boyunca Sivasspor’u yakından takip etti. Sivasspor haberlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı “Anadolu’nun güneşi Sivasspor ile 53 yıl” adlı kitaba ön hazırlık olarak içerisinde Bizim Sivas Gazetesi editörü olarak ben Hakan Bakarı’n ve Sivasspor’a gönül vermiş birçok kişinin Sivasspor hakkında düşüncelerinin yer aldığı yazılardan oluşan “Sivasspor Serüvenim” adlı tanıtım kitapçığının basıldığını sevenlerine duyurdu.

“SİVASSPOR 1932 YILINDA KURULDU”

Gazeteci Yücel Yönal, ön çalışma olarak nitelediği tanıtım kitapçığının ardından esas olan daha kapsamlı bir Kitabın hazırlığının sürdüğünü ifade ederek gazetemize şu açıklamaları yaptı. “53 yıldan bu güne Sivasspor’u takip edenlerden biriyim. Sivas’ın ilk foto muhabiri olmam nedeniyle gurur duyuyorum. Bugüne kadar ilk başkan Ahmet Durakoğlu’ndan Mecnun Otyakmaz’a kadar 29 başkan ile çalışmanın gururunu yaşadım. En büyük arzum isteğim elimdeki fotoğrafların kaybolmamasıydı. Bunun içinde ‘Anadolu’nun güneşi Sivasspor ile 53 yıl’ adlı bir kitabı yayına sokacağım. Bunun hazırlıkları bitti. İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki seneye kalmadan bu kitap yayınlanacak. Aslında Sivasspor’un 1932 yılında kurulduğunu ve buna ilavetende, 1967’deki Kayserispor-Sivasspor maçında yaşananlar ile ilgili fotoğrafları da kitabımda yayınlamaya karar verdim. Senin gibi güzel bir gazeteci evladım tarafından ziyaret edilmem de beni mutlu etti. Sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor