Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

“MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

“MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE  YAŞIYORUZ”
10 Mayıs 2020 - 3:39

Demir Grup Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un 53 yıl dönümü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Otyakmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Demir Grup Sivasspor 53 Yaşında
Demir Grup Sivasspor’umuzun kuruluşunun 53. yıl dönümünün mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
60’lı yılların ikinci yarısı ile birlikte Türk futbolunda yaşanan gelişmeler sonucu Anadolu’nun hemen her yerinde profesyonel şehir takımları kurulmaya başladı. İşte bu ortamda Sivas’ta da bir futbol takımı kurmak için harekete geçildi ve 09 Mayıs 1967 tarihinde kulübümüzün temelleri atıldı.
53 yıldır taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış Demir Grup Sivasspor’umuz, Türk futboluna kazandırdıklarıyla, hizmetleriyle, duruşuyla ve sorumluluklarıyla her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayı başarmıştır.
2004 yılında gururla devraldığım bu onurlu görevi; samimi duygular, sonsuz sevgi, büyük bir aşk, fedakarlık ve emekle hizmet etmenin gururunu bir kez daha yaşıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; kulübümüzün kurulmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, 53 yıldır camiamızda görev yapmış kulüp başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalışanlarına ve her zaman yanımızda olan büyük taraftarlarımıza sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyorum.”ifadelerine yer verdi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO Yönetimi Şehre Dair Konuları Milletvekili Toy’a Anlattı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
Sivas’ta Gurur Verici Başarı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemYAŞAM
Kamuda Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazetede Yayımlandı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor