Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

Herkes memnun olur

Herkes memnun olur
30 Nisan 2020 - 1:14

İhtiyaç sahibi ailelere hergün sırayla Sivas’taki firmalardan hayırseverlerin desteğiyle iftar ve sahur yemekleri söylenmeli.

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz Sivas Valiliğine ve Sivas Belediyesine açık çağrıda bulunarak her yıl ramazan ayında kurulan iftar çadırından faydalanan vatandaşlara Sivas’taki lokantalardan hayırseverlerin desteğiyle yemek söylenerek hem esnafa hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olunacağı çağrısında bulunarak bunun hayata geçmesi için adım atılmasını isteyerek açıklama yaptı.

Uçmaz, açıklamasında şunları ifade etti. Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesine açık çağrımızdır; her yıl ramazan ayında kurulan iftar çadırı maalesef salgın hastalık sebebiyle bu sene kurulamamıştır. Hem esnafımızın ayakta kalabilmesi hem de iftar çadırından faydalanan insanların zor durumda kalmaması için; her gün sırayla paket servis yapan lokanta-restaurant-cafe işletmelerinden iftar ve sahurda kumanya misali dağıtım yapılmasını, ödeneğin yardımseverlerden ve sosyal yardım bütçelerinizden karşılanmasını talep ve rica ederiz.”dedi

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”