Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Reklam

İŞ DÜNYASINA HAYIRLI OLSUN

İŞ DÜNYASINA HAYIRLI OLSUN
28 Nisan 2020 - 0:15

TOBB Nefes Kredisi Başladı

TOBB Nefes Kredisi Deniz Bank ve KGF Türkiye ile imzalanan protokol kapsamında başladı.
İmzalanan protokol kapsamında Kredinin yıllık faizi yüzde 7,5 olacak, *Üyeler azami 50 bin ila 100 bin TL arasında kullanabilecek. 2020 yılında anapara ve faiz ödemesi olmayacak. Vergi ve SGK borcu yoktur yazısı istenmeyecektir.

TOBB Başkanı Rifat Hisarçıklıoğlu, “TOBB Nefes Kredisi yeniden başladı. Şirketlerimize destek olmak için TOBB, 365 Oda ve Borsa olarak, tüm kaynaklarımızı aktardık. Projeye destek veren Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Oda ve Borsa Başkanlarımıza, KGF Türkiye yönetimi ve DenizBank’a teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

STSO Başkanı Mustafa Eken ise “Odamız elini taşın altına koyarak TOBB öncülüğünde işletmelerimize finansman sağlayacak Nefes Kredisi’ne tüm imkanlarını seferber etti. Üyelerimiz Denizbank’a başvuru yaparak 50 bin TL krediyi % 7,5 faizle 8 ay ödemesiz 20 ay vade ile kullanabilecek. Bu konuda gayret gösteren destek veren başta TOBB iletişim Başkanımız Sayın Rifat Hisarciklioğlu ile Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, DenizBank’a ve yetkilerine teşekkür ediyorum. İş dünyamıza hayırlı olsun.”dedi.

DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemSİVASYAŞAM
Yeni Nesil Akedemi Başlıyor
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
“2 Bin TL Destekleri Bekliyoruz”
EKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASYAŞAM
STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı
DÜNYAEKONOMİGenelGÜNCELGündemİLÇELERSİVASTURİZMYAŞAM
“Ulaşım Kolaylaştıkça Anadolu Şehirlerinde Canlılık Daha da Artıyor”