Medya Net Haber – Sivas Güncel ve Son Dakika Haber Portalı

Yeni İtfaiye Tesisi Hizmete Başladı

10 Ağustos 2022 - 13:48
Yeni İtfaiye Tesisi Hizmete Başladı

Sivas’ta Yeni İtfaiye Tesisi hizmete açıldı

Sivas’ta Yeni İtfaiye Hizmet Binasının Açılışı İl protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

Sivas Belediyesi itfaiye biriminin daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla yeni ve modern bir tesis inşa ederek Yeni İtfaiye Hizmet Binasını hizmete açtı.

Zor zamanların güçlü adamları olarak bilinen itfaiyecilerin olaylara müdahale hızını artırmak ve daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla yapımı tamamlanan ‘Yeni İtfaiye Binası’nın açılış törenle yapıldı.

Tesisin açılış programına; Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olaylara müdahale hızı başta olmak üzere tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanan proje, 17 bin metrekare alan üzerine kuruldu.

İhtiyaçların doğru şekilde tespit edilip kalıcı çözümler üretilmesi için hassasiyetle çalıştıklarını dile getiren Başkan Bilgin, “Her türlü şarta hazırlıklı olmak durumundayız. Bu doğrultuda inşa ettiğimiz modern tesisimizin şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

17 bin m² alan üzerine, 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan tesiste, Eğitim ve tatbikat alanı, Simülasyon odası, Kondisyon salonu,      Kütüphane ve eğitim salonu, Çocuk eğitim parkı, Personel dinlenme alanları, Spor sahaları, İdari kısım, Yatakhaneler, Misafir otoparkı ve İtfaiye araçlarına uygun son sistem garajdan oluşmakta.

Teknolojinin tüm yeniliklerini içerisinde barından proje, ülkeye örnek olacak tesislerinden biri haline gelerek, ulaşım kolaylığı açısından ise çevre yolunun hemen kenarında olmasıyla birlikte İtfaiyenin yeni hizmet binası herhangi bir olaya karşı müdahale de ise hızı da artırılmış oldu.

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Medyanethaber.com Sivas'ın Son Dakika Haberleri